måndag 12 juli 2010

4 JULI några dagar senare. . .

Amerikanska nationaldagen - en klass för sig.. super duper kul helg var det i alla fall. Älska lång helger :) Det började med att jag och Elphia tog oss till en ribfest i Naperville och fick känna på hur det var att stå i kö. Illa, haha. Först kö till parkering, kö för att komma in och sedan kö till att få ett Öl pass för att sedan köa till att köpa öl.. men när vi väl fick våra Ribs så var allt löst, smaskens :) Dagen efter var det parad och senare tog vi oss till galopp banan för att titta på hästar och ett grymt bra fyrverkeri, japp amerikanarna vet då hur man gör det stort.. haha..
Och så kom 4 Juli, som spenderades i vattnet. Jet ski och champagne gjorde den dagen, på kvällen blev det god mat och en stor brasa som lämnade sina spår efter sig.. hehe.. Livet är allt hårt ibland. Tog killarna till six flags och fick åka lite berg och dalbana hela dagen.. buhu vilket tråkigt jobb man kan ha.. haha..

Hängde med några polare till Michigan över helgen. Helt underbart :) Var ute och åkte båt med gummi ring bakom. Självklart lyckades jag vara kvar längst! haha.. På kvällen blev det grillning och brasa och bara njuta av det fantastiska livet! :) Mycket trevligt må jag säg..

Nästa vecka blir det CANADA för att se Niagra fallen, samt en sväng till Michigan och hälsa på farmor och farfar vid deras "lake house" Ser starkt fram emot detta :) TOP NOTCH! Annars så glassar vi vid poolen och försöker hålla oss underhållna på dagarna, jag älskar sommar lov! I slutet av månaden blir det fälttävlan i Iowa, ska bli så fantastiskt roligt! Men nu måste jag kila, "Jobbet" kallar... haha..
Vi snakkes :D





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar